De Helende Aanraking

Ik ben steeds meer gaan inzien hoe belangrijk een zachte massage voor m.n. ouderen kan zijn. Een liefdevolle helende aanraking, kan spanning doen verdwijnen en pijn verminderen. Zoals een moeder haar hand intuïtief op haar kind legt dat pijn heeft, of zoals we zelf een hand leggen op de plek die we bezeerd hebben, zo kan een zachte massage ook helpen de pijn te verminderen en de energie weer beter te laten stromen.

KORTE HELENDE MASSAGES VOOR OUDEREN
Een liefdevolle aanraking heeft een positief effect op lichaam, ziel en geest.

Een zachte massage kan rust brengen, angst en pijn verminderen en helpen bij zowel lichamelijke als psychische klachten.

We worden steeds ouder. Dat kan naast vreugde ook problemen geven. Problemen die te maken kunnen hebben met lichamelijke klachten, pijn en angst, maar ook met psychische aandoeningen. Een massage kan dan helend werken, angst en pijn verminderen en zelfs de weerstand verhogen. Daarom bied ik massages aan, korte helende massages van handen, voeten, hoofd, oren of schouders, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Omdat de handen, oren en voeten het hele lichaam weerspiegelen, krijgt uw hele lichaam als het ware een massage. U kunt hierbij in uw (rol)stoel zitten, of wanneer dat wenselijk is, liggend in uw bed.